Sugar daddy – unohda kaikki myytit ja löydä omasi

Sugar daddy on termi, joka on saanut paljon huomiota viime aikoina. Se tarkoittaa yksinkertaisesti vanhempaa, taloudellisesti vakaampaa ihmistä, joka tukee nuorempaa kumppania. Usein tähän liittyy ajatus siitä, että sugar daddy löytäminen edellyttäisi erinomaista ulkonäköä tai henkilökohtaisia ​​taitoja, mutta totuus on toinen. On monia sugar daddyja, jotka etsivät seuraa ja pitävät seuraa kaikenlaisille ihmisille. 

Unohda kliseet – ole aidosti oma itsesi

Ensimmäinen askel sugar daddyn löytämisessä on unohtaa kaikki kliseet ja keskittyä siihen, kuka olet. Sugar daddyt etsivät kumppania, joka on aito ja rehellinen, ja joka viettää aikaa heidän kanssaan siksi, että se on hauskaa ja nautinnollista. Tehdäksesi vaikutuksen sugar daddyyn sinun tulee olla oma itsesi ja viettää aikaa nauttien elämästä.

Ole aktiivinen sosiaalisessa mediassa

Tämän päivän sugar daddyt löytyvät usein sosiaalisen median kautta. Ota siis käyttöön ainakin perustaidot Instagramin, Facebookin ja Twitterin käytössä. Näin pystyt sitoutumaan siihen mitä sugar daddyt tekevät ja heidän kiinnostuksen kohteisiinsa. Tarvittaessa, luo profiileja sellaisille sivustoille, kuten Seeking Arrangements tai Rich Meet Beautiful, jotka ovat erityisesti suunnattu sugar daddyjen ja sugar baben tapaamiselle.

Tiedä mitä haluat

Ennen kuin aloitat sugar daddyn etsimisen, on tärkeää tietää mitä haluat. Haluatko pitkäaikaisen suhteen vai vain satunnaisen tapaamisen? Millaista elämää haluat elää sugar daddyn kanssa? Ota aikaa kirjoittaaksesi kaikki haluamasi asiat ylös ja keskustele tarkasti sugar daddyn kanssa. Tällä tavoin tunnet olosi varakkaammaksi suunnassa, johon suhteen tulisi mennä, ja löydät helpommin yhteyden sugar daddyn kanssa, joka jakaa tavoitteesi.

Ole avoin ja rehellinen kommunikaatiossa

Sugar daddy-suhde on aina pohjimmiltaan vastavuoroinen; siinä on kyse suhteesta, joka perustuu avoimuuteen ja kommunikaatioon. On tärkeää, että sinulla on avoin ja rehellinen keskustelu sugar daddyn kanssa, ennen kuin päätät siirtyä suhteessa eteenpäin. Keskustele tavoitteistasi, odotuksistasi ja rajoituksistasi avoimesti ja älä epäröi pyytää lisätietoja sugar daddyn taustoista, tavoitteistaan ​​ja elämäntavastaan. Tämä auttaa luomaan luottamuksellisen suhteen, joka on molemmille hyödyllinen ja miellyttävä.

Nauti suhteesta

Viimeinen vinkki, mutta ei vähäisimpänä, on yksinkertainen – ole läsnä suhteessa ja nauti siitä täysillä. Sugar daddy-suhteen tulisi olla hauska ja nautinnollinen, ja molempien osapuolten tulisi nauttia ajasta yhdessä. Ole avoin uusille kokemuksille ja rentoudu suhteessa, tietäen, että sinulla on sugar daddy, joka tukee sinua taloudellisesti ja emotionaalisesti.

Sugar daddy-suhteen löytäminen ei todellakaan vaadi ulkonäköä tai erinomaisia ​​taitoja. Sen sijaan on tärkeää olla aito, keskustella suoraan sugar daddyn kanssa ja nauttia ajasta yhdessä. Se voi olla erittäin palkitsevaa molemmille osapuolille ja avata uusia ovia kokemuksille, joita et välttämättä saisi muuten. Muista olla rehellinen, kommunikoida ja olla omaa itseäsi. Se on paras tapa löytää juuri sinulle sopiva sugar daddy, ja nauttia täysillä suhteesta.